DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorgingsroutine

Puistjes: hoe kan ik die bestrijden?

Puistjes kunnen een teken zijn van acne, maar in de meeste gevallen gaat het om een minder ernstige vorm. Je herkent ze op je huid als kleine witte bultjes.

De meest voorkomende oorzaak van deze witte puistjes is de opbouw van vuil in je poriën, zoals bacteriën, talg, make-up restjes, vervuiling en ga zo maar door. Wanneer je poriën hierdoor verstopt raken kunnen ze gaan ontsteken, wat weer leidt tot een puistje.

Het allerbelangrijkste en eerste wat je hiertegen kunt doen, is zorgen voor een goede dagelijkse huidverzorging. Door deze routine kan je de opbouw van vuil in je poriën tegen gaan, waardoor puistjes zich minder snel kunnen ontwikkelen.

Je huid reinigen is essentieel, de Garnier Pure Active lijn biedt alle producten die je nodig hebt om je huid schoont te houden en puistjes te bestrijden: van reinigen tot scrubben tot hydrateren. Reinig je gezicht 's ochtends voor je je make-up aanbrengt en 's avonds voor je naar bed gaat.

Wil je zeker weten of je de goede huidverzorgingsproducten gebruikt? Raadpleeg dan de Huid Expert. Hiermee kun jij je huidtype bepalen en bekijken welke producten daar het beste bij passen.

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips