DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorging voor jongeren

Terug naar school: welke huid-vriendelijke make-up te gebruiken?

Het begin van een nieuw schooljaar betekent dat iedereen er op zijn best wil uitzien in alle opzichten, met inbegrip van hun huid. Als je last hebt van mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden kan dit onmogelijk lijken, maar je kan make-up dragen die het beste van je gelaatstrekken kan maken en je kan helpen om oneffenheden te verbergen ZONDER je huidtoestand te verergeren.

Als je zware producten zoals dikke foundation wil vermijden, probeer dan in plaats daarvan een BB cream die je kan helpen onzuiverheden te verbergen en je huid egaler te laten uitzien.

Je kan een concealer gebruiken om te helpen om prominent aanwezige imperfecties te verbergen. Wij raden een concealer stick aan, op die manier kun je het in je tas stoppen na het aanbrengen van je make-up in de morgen en kun je het gedurende de dag opnieuw aanbrengen wanneer nodig!

Wat betreft je ogen, houd het simpel met een laag mascara en een simpele eyeliner. Maak de look af met je favoriete lipbalsem en laat de wereld een grote glimlach zien. Alle proefwerken zijn tenslotte nog ver weg!

Vergeet ook niet om je make-up helemaal te verwijderen als je ’s avonds thuis komt!

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips