DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorging voor mannen

Wat is een goede scheerroutine voor een goede huid?

Om een gezond uitziende huid te verkrijgen en te behouden kan een goede scheerroutine echt helpen. De truc is om irritatie te minimaliseren want dat kan helpen beschermen tegen imperfecties.

Begin altijd met je gezicht schoon te maken met warm water en een zachte reiniging. Het helpt niet alleen vuiligheid en bacteriën te verwijderen die in je poriën kunnen geraken tijdens het scheren, het tilt ook haartjes op wat het scheren vergemakkelijkt!

Vervolgens breng je je scheerschuim of -gel aan. Misschien gaat je voorkeur naar een zeep-vrije versie omdat die de huid minde kunnen uitdrogen. Begin een kant van het gezicht te scheren en werk simpelweg naar de andere kant toe. Scheer kleine secties per keer om irritatie te vermijden. Spoel je scheermes geregeld af om verstopping te vermijden.

Zodra je gecheckt hebt of je niets bent vergeten, spoel je je gezicht met koud water en maak je het zachtjes droog met een handdoek.

Tenslotte breng je een hydraterende dagcrème aan waardoor je huid gekalmeerd zal aanvoelen.

Als je een gevoelige huid hebt kan het een goed idee zijn één of twee dagen tussen twee scheerbeurten te laten om je huid te tijd te geven om te herstellen.

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips