Mat Control

Pure Active Mat Control

Mat Control

Gemengde tot vette huid met onzuiverheden
PureActive Hydraterende Verzorging Mat Control is een nieuwe efficiënte verzorging voor de gemengde huid met imperfecties. De combinatie van de matterende Airlicium technologie en het zuiverende salicylzuur matteert de huid tot 8 uur lang en werkt gelijktijdig dag na dag tegen imperfecties. De geltextuur smelt op de huid en trekt snel in zonder een vettig gevoel achter de laten. De huid is gehydrateerd en blijft de gehele dag fris en schoon. 

Gebruik van de verzorging: Breng dagelijks aan op een gereinigd en droog gezicht.

Pure Active Mat Control Mat Control PureActive Hydraterende Verzorging Mat Control is een nieuwe efficiënte verzorging voor de gemengde huid met imperfecties. De combinatie van de matterende Airlicium technologie en het zuiverende salicylzuur matteert de huid tot 8 uur lang en werkt gelijktijdig dag na dag tegen imperfecties. De geltextuur smelt op de huid en trekt snel in zonder een vettig gevoel achter de laten. De huid is gehydrateerd en blijft de gehele dag fris en schoon. 

Gebruik van de verzorging: Breng dagelijks aan op een gereinigd en droog gezicht.

Bestellen

Mat Control

Pure Active Mat Control
Mat Control
Actief werkende ingrediënten voor de gemengde tot vette huid met onzuiverheden:
De combinatie van de matterende Airlicium technologie en het zuiverende salicylzuur matteert de huid tot 8 uur lang en werkt gelijktijdig dag na dag tegen imperfecties. Bewezen doeltreffendheid*: - De huid is gematteerd voor 86% van de vrouwen. - De huid is gezuiverd voor 8% van de vrouwen. - Poriën zijn minder zichtbaar voor 68% van de vrouwen. *Consumententest: 43 personen - 4 weken

Van Dezelfde Lijn