almond1

AMANDELEN ZIJN ZOET EN KRACHTIG

Amandelen zijn verre familie van de pruim, de kers, de roos en de perzik, en zijn rijk aan voedingsstoffen, vitamines en bevatten essentiële mineralen en gezonde vetten. Amandelolie, geëxtraheerd van rauwe onbewerkte amandelen, is zacht voor gebruik op huid en haar, maar ook verrassend krachtig.
almond2

HUN GROTE SCHOONHEIDSKRACHT

AMANDELOLIE SLUIT HYDRATATIE IN
Amandelolie is rijk aan vetzuren, die de huid helpen om een beschermende barrière te vormen om hydratatie in te sluiten en daardoor langer en beter gehydrateerd te blijven. Dezelfde vetzuren zijn ook in staat om te helpen talg op te lossen dat de poriën kan verstoppen.

AMANDELOLIE VERNIEUWD EN LAAT DE HUID STRALEN
Huid verzorgt met zoete amandelolie ziet er schoner en ook stralender uit. Voor gebruik op je gezicht, bevat amandelolie van nature retinol en palmitinezuur, die in staat zijn om de huid te laten stralen. Ze kunnen helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het bevorderen van de groei van gezondere cellen.

AMANDELOLIE EN JE DONKERE KRINGEN
Wanneer je het zachtjes dept op je donkere kringen, helpt amandelolie ze zichtbaar verminderen over de tijd. Amandelolie is rijk aan vitamine K, dat betrokken is bij de bloedstolling en bloedcirculatie.

AMANDELOLIE WERKT GOED IN COMBINATIES
Pure amandelolie werkt als aanvulling op veel verschillende andere huid- en haarverzorging. Wanneer gecombineerd met extra hydraterende verzorging kan amandelolie een effectieve en zachte make-up remover zijn. Voor het haar kan een shampoo met amandelolie helpen bij de vermindering van roos en bij verbetering van de hoofdhuid.
almond2
almond3

ZORGT AL EEUWEN LANG VOOR VEEL SCHOONHEIDSVOORDELEN

Vrouwen uit de woestijn van Noord-Afrika zijn allang bekend met de voordelen van pure amandelolie voor haar en huid. Al eeuwenlang brengen ze het aan op hun huid om zichzelf te helpen beschermen tegen de beschadigende effecten van de hevige wind en de brandende zon.
almond4

AMANDELOLIE IS ZACHT EN KRACHTIG

Omdat het zo zacht is, is amandelolie ook te gebruiken op een gevoelige huid. De fijne textuur absorbeert goed en efficiënt, waardoor er een effectieve levering van vele voordelen mogelijk is.
almond4