avocado1

AVOCADO'S GEVEN UITGEBREIDE VOEDING

Avocado wordt geprijsd onder voedings- en huiddeskundigen om haar brede scala van vitamines, voedingsstoffen, vezels, proteïnen, antioxidanten en gezonde vetten. Wanneer je avocado eet, is het als een gezondheidsbooster voor andere voeding, door het absorptievermogen van het lichaam te helpen vergroten en beter andere vet oplosbare voedingsstoffen waarmee het gecombineerd wordt te benutten.
avocado2

AVOCADO'S VOOR DE GEZONDHEID EN DE HUID

EEN KRACHTIGE IMMUNITEITS BOOSTER
Avocado bevat grote hoeveelheden van het antioxidant vitamine E, bekend om haar immuunsysteem versterkende eigenschappen, bijdrage aan een gezonde bloeddoorstroming en helpt om verschillende cellulaire systemen optimaal met elkaar te laten interacteren.

VOORDELEN VAN AVOCADO-OLIE VOOR DE HUID
Het bevat sterolienen - natuurlijke steroïden - die de collageen productie helpen bevorderen en ouderdomsvlekjes kunnen helpen verminderen. Met een grote hoeveelheid vitamine E en A, is deze fruitsoort een sterke verdediger tegen vrije radicalen die weefsel kunnen beschadigen en is het in staat om een ruwe huid te helpen verzachten.
avocado2
avocado3

AVOCADO ONTWART HET HAAR EN LAAT HET STRALEN

Avocado zit boordevol plantaardige vetzuren, welke de bijzondere eigenschap hebben om goed in te trekken voor een intens en langduriger effect. Daarnaast helpt het gespleten haarpunten gladder te maken en geeft een schitterende glans.
avocado4

AVOCADO'S EN JE HOOFDHUID

Je hoofdhuid is ook gebaat bij avocado-olie om dezelfde reden als deze gebruikt wordt in huidverzorgingsproducten. Omdat de antioxidanten en voedingsstoffen van de avocado zo goed geabsorbeerd worden door het haar en de hoofdhuid, kan avocado er zelfs voor helpen zorgen dat follikels vrijgemaakt worden en nieuwe haargroei ondersteund wordt. Deze veelzijdigheid maakt het een voedzaam soort fruit.
avocado4