Text

Expert op het gebied van huid en haar sinds 1904, Garnier combineert actieve natuurlijke ingrediënten om alle actieve mannen en vrouwen een natuurlijke schoonheid te kunnen bieden die hun helpt om met anderen in contact te komen.

WIJ HEBBEN
DE TAND DES
TIJDS DOORSTAAN

Garnier is in 1904 opgericht in Frankrijk, en vernoemd naar oprichter Alfred Amour Garnier. Het begon allemaal met een haar lotion op basis van plant-extracten: La Lotion Garnier. Vanuit daar breide Garnier zijn expertise steeds verder uit, en beslaat inmiddels verschillende producten binnen haarverzorging, haar styling, haarkleuring, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, zonnebrand en deodorant.

ONZE KRACHT
KOMT UIT DE
NATUUR

Garnier is befaamd voor het gebruik maken van de verzorgende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten, zoals vruchten, zaden, kiemen en bloemen voor haar- en huidverzorging. De geavanceerde kennis van Garnier zorgt ervoor dat de kracht en effectiviteit van de actieve ingrediënten in zijn geheel wordt onttrokken uit hun natuurlijke bronnen.

AUTHENTIEKE
SCHOONHEID

Moderne schoonheid staat voor natuurlijke en gezonde schoonheid. Je wordt de mooiste versie van jezelf door gebruik te maken van eenvoudige verzorgingsproducten vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten voor een stralendzachte huid en gezond haar.

DUURZAME
SCHOONHEID

Garnier maakt schoonheid toegankelijk voor mannen en vrouwen wereldwijd en reduceert tegelijkertijd de impact op het milieu. Garnier streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame bronnen, de invloed van onze verpakkingen op het milieu te reduceren en het ecologische profiel en de biologische afbreekbaarheid van onze formules te verbeteren.

SCHOONHEID
VOOR
IEDEREEN

Garnier is een internationaal haar- en huidverzorgingsmerk met sub-merken in verschillende categoriën. Door het aanbieden van inovatieve producten voor iedere behoefte van mannen en vrouwen overal in de wereld, maken we schoonheid toegankelijk voor iedereen.